T.O.K. - Hey Ladies Lyrics

T.O.K. Unknown Language cover art
release date: 2005-6-21
popularity : 87 users have visited this page.
genres: Reggae
styles: Reggae/Dancehall
length: 2:58

[Intro: Bay-C] T.OK girlfriend put your hands up Rudeboy in a the club put your hands up Put 'em up, put 'em up to the sky Put 'em up, real high [Chorus: Flex] Hey ladies, let me see your hands up in the air From you know you look good in what you wear Let me see you wave it like you just don't don't care Hey gangsters, let me see you buss it in the air Caw we no see no boy we fear, we're never scared Let me see you buss it like you just don't care [verse 1: Craigy T] A whe me gal dem deh whe come a dance fi show off make me see you get mad in here And from you know say no gal can't hotter than you gal jus galang bad in here All gangsters hold unu girl tight, we no want the war in Here, and from you know say a you lock your endz make me see you put your hand in a the air [CHORUS] [Verse 2: Bay-C] Girlfriend spin your roll, wine up your body get out a control She goin, she going, she gone....sold Pretty like money, gal you pretty like gold big up o the thugz you know how we roll haffi get
a gal because we deh pon patrol boy stray left him gal too hard she get stole gal dem love the flex how we cold, cold like the north pole. [CHORUS]

Track Listing
  • 1 Hey Ladies
  • 2 Solid As A Rock
  • 3 Fire Fire
  • 4 She's Hotter
  • 5 Tell Me If You Still Care
  • 6 Footprints
  • 7 Wah Gwaan
  • 8 Survivor
  • 9 Music's Pumpking
  • 10 Weak
  • 11 No Way Jose
  • 12 High
  • 13 Galang Gal
  • 14 Neck Breakers
  • 15 Gal You Ah Lead
  • 16 Unknown Language
  • 17 This Is How We Roll
  • 18 Lige

  • Album Information
    country(area): United States
    script: Latin