Who Sang Diktator? Tcukimay

Release information
length: 1:40
Teu gableg ka era, teu gableg beungeut
Marentah sakahayang, teu gableg rarasaan

Asa aing pang alusna, asa aing pang benerna
Nincek kanu leutik, leletak kanu gede
Diktator.. anjing!!
Diktator.. setan!!
Diktator.. goblog!!
Diktator.. modar anjing!!
Teu ningali dulur, teu ningali batur
Labrak kabeh kusia nu penting sia senang!!

Tracklist
  • 1 Intro
  • 2 Fuck Yet!!
  • 3 Forgive Me God
  • 4 Murka
  • 5 Ngewa Anjing
  • 6 Support Drunk People
  • 7 Sia
  • 8 Lust!!
  • 9 Real Bastard
  • 10 Anjing Tirani
  • 11 Birutikota Bandung
  • 12 Diktator
  • 13 Pisssong
  • 14 Bakakak Hayam