Who Sang Ngewa Anjing? Tcukimay

Release information
length: 1:35
Lyrics
Luntang-lantung teu paruguh
Awak kuceul teu ka urus
Beungeut bar-buk geus ka kutuk
Seuseuh beungeut.. ngewa anjing!!
Seuseuh tah anjing beungeut, ngewa anjing!!

Tracklist
  • 1 Intro
  • 2 Fuck Yet!!
  • 3 Forgive Me God
  • 4 Murka
  • 5 Ngewa Anjing
  • 6 Support Drunk People
  • 7 Sia
  • 8 Lust!!
  • 9 Real Bastard
  • 10 Anjing Tirani
  • 11 Birutikota Bandung
  • 12 Diktator
  • 13 Pisssong
  • 14 Bakakak Hayam