Who Sang Sia? Tcukimay

Release information
length: 1:38
Lyrics
Aing teu hayang ningali sia..
Sia geus nyieun kutukan jang aing,
Gara-gara sia aing teu teunang,
Hirup aing loba diudag dosa..
Aing teu hayang manggihan sia,
Sia geus ngancur keun aing,
Sia ngan ukur terror jang aing
Sia teu eureun neror ka aing
Sia.. anjing.. sia.. goblog!!
Sia ngan bias misah keun aing..
Sia.. anjing.. sia.. goblog!!
Sia ngan bisa nyieun "berwarna"
Sia.. anjing.. sia goblog!!

Tracklist
  • 1 Intro
  • 2 Fuck Yet!!
  • 3 Forgive Me God
  • 4 Murka
  • 5 Ngewa Anjing
  • 6 Support Drunk People
  • 7 Sia
  • 8 Lust!!
  • 9 Real Bastard
  • 10 Anjing Tirani
  • 11 Birutikota Bandung
  • 12 Diktator
  • 13 Pisssong
  • 14 Bakakak Hayam